Workshopuri

Pe diverse teme de hells și well bing, aceste workshopuri sunt pentru cei interesați de un stil de viață sănătos. Trainerii, specialiști în medicină, fiziokinetoterapie, psihologie, nutriție, estetică și sport; explică structurat, metode simple de prevenție și self care.

Respectă-ți spatele!

Participanții învață despre cum să-și protejeze spatele, 24 din 24 de ore, prin gesturi uzuale  simple (școala spatelui), ergonomie, posturare, sporturi potrivite, stretching și exerciții fizice specifice; pentru combaterea durerilor, a contracturilor musculare și în general a efectelor generate de sedentarism.

Remedii simple împotriva durerilor de cap și ceafă

Sunt prezentate și exersate metode simple care practicate zilnic pot ameliora sau chiar combate durerile recurente de cap și ceafă: tehnici de respirație, hidratare, mișcare, stretching ergonomie, posturare, relaxare și exerciții fizice specifice.

Somnul de calitate dă vitalitate

Fără somn nu există viață, iar calitatea acesteia crește odată cu un somn eficient. Important este să știți cât și cum dormiți în funcție de vârstă și activitatea zilnică, cum puteți crește și îmbunătăți calitatea somnului, cum vă alegeți perna și salteaua potrivită, ce beneficii și ce resurse vă aduce un somn eficient, dar și care sunt riscurile unui somn insuficient.

Supermeniul sedentarului

Un workshop de nutriție, susținut de Dr. lector universitar Lygia Alexandrescu, nutriționist acreditat C.I.O., care prezintă dieta echilibrată și potrivită persoanelor sedentare, ce au nevoie de tonus și vitalitate, nu și de kilograme în plus. Sunt explicate noțiuni de bază în alimentație, moduri de combinare a alimentelor și combătute mituri ale dietelor standard.

Managementul stresului

Sunt diferențiate foarte clar  miturile și realitățile despre stres și prezentate modalități prin  care puteți gestiona impactul acestuia asupra stării de sănătate, a stării de spirit, a echipei și a familiei.

Wellness la birou

Conceput pentru a genera starea de bine și a crește randamentul în muncă, acest workshop este despre: organizarea timpului de lucru, importanța și  eficientizarea pauzelor, ergonomie și posturare la birou, obiceiuri sănătoase pentru persoanele sedentare, lucrul în echipă și gestionarea stresului profesional.

Be healthy & enjoy your life!

Participanții vor afla metode și  „trucuri” pentu un stil de viață sănătos, prin care pot preveni sau combate diverse afecțiuni cauzate de sedentarism.
Este despre cât și ce să mâncați și să beți, cât și cum dormiți, care sunt posturile corecte pentru a vă proteja spatele și articulațiile, cum să compensați lipsa de mișcare, cum să munciți mai eficient și cum să gestionați puținul timp liber pentru a vă relaxa și a vă bucura de viață.

Cum să devii artizanul propriei frumuseți, îngrijindu-ți tenul!

Doamnele și domnișoarele vor afla cum stilul de viață are influențe asupra pielii, care sunt factorii ce cauzeaza îmbătrânirea pielii, Identificarea tipului de ten și a nevoilor acestuia, care este rutina zilnică /  săptămânală de îngrijire a tenului; putând clarifica nevoile și exersa tehnicile de îngrijire cu un estetician.

Pentru detalii și oferta personalizată ne găsiți aici

    Numele (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Subiectul

    Mesaj