Smoothie bike

Potrivită pentru adulți și copii începând cu 10 ani, dă un plus valoare evenimentelor, fie că vorbim de: evenimente corporate, lansări de produse, târguri, expoziții, evenimente sportive, ziua porților deschise, sau de orice gen de petreceri – toate ocaziile sunt bune pentru a împărtăși un Smoothie delicios cu oameni dragi!

Cu un design unic și modern bicicleta pentru  Smoothie este ușor de utilizat și un instrument distractiv și educațional totodată.

Este un mod sigur de a personaliza și de a face special un eveniment. Vă asigură buna dispoziție a participanților, făcându-i în același timp conștienți de importanța alimentelor sănătoase și gustoase. Pedalând, își fac propriul smoothie pe care apoi îl pot bea și asta distrându-se și concurându-se cu echipa.

Închiriem smoothie bike, pentru minim 4 ore / zi. Pachetul include: transportul și montarea bicicletei, consumabile (șervețele, + pahare  + paie – biodegradabile), persoană dedicată care prepară și servește, 3 rețete de Smoothie și Ingredientele necesare în funcție de porțiile dorite.

Recomandăm un smoothie bike party pentru:

  • simple momente de bucurie și fun în echipă,
  • promovarea hranei sănătoase, gustoase, naturale și ușor de pregătit,
  • a încuraja activitatea fizică,
  • a atrage atenția la protecția mediului
  • și a crește gradul de conștientizare a necesității unui healthy lifestyle!

Distracție, fitness, sănătate, nutriție și ecologism – sunt rezultatele rapide si sigure obținute de cei care vor închiria bicicleta cu blender pentru smoothieuri!