Servicii

Masajmed-1183

Vreți să compensați lipsa de mișcare, să combateți stresul și să vă păstrați starea de spănătate și echilibru pentru a putea muncii relaxați și a fi eficienți?

Vă ajutăm noi – prestăm în companiile din Bucureşti şi din ţară, servicii de masaj terapeutic și de relaxare,  asociat cu stretching, mobilizări şi manipulări articulare, meloterapie şi aromoterapie.

Puteți opta pentru diverse tipuri de masaj la birou

    • masaj pe scaun / chair masaj – inspirat din tehnici orientale: yumeiho, shiaţu şi presopunctură, care poate fi de relaxare, terapeutic sau cel mai adesea o combinație între cele două. Este preferat de corporatiști deoarece nu necesită dezbrăcarea.

    • Masajul pe masa de masaj care poate fi; de relaxare, terapeutic, drenaj limfatic, anticelulitic şi sportiv. Necesită dezbrăcarea şi după caz folosirea cremelor şi uleiurilor speciale.

    • Masajul reflexogen – eficient în profilaxia și chiar tratarea anumitor afecțiuni, se poate realiza la nivel plantar şi palmar, sau prin combinarea celor două. Se recomandă reflexoterapia plantară, care este mai eficientă dar necesită descălţarea,

De asemenea vă recomandăm și vă susținem în practicarea altor tehnici de profilaxie și wellness: 

Kinetoterapie: kinetoprofilaxie și kinetogim – clase de 8-10 persoane,

programe kineto pe afecțiuni – ședințe individuale.

Ergonomie – workshopuri de ergonomie la locul de muncă, atât pentru munca de la birou cât și pentru cei ce prestează activității fizice.

Posturare – workshopuri de posturare corecta atât la serviciu cât și în activitățile cotidiene.

Workshopuri wellness pe diverse teme de profilaxie și de educare a unui stil de viață sănătos!

Acupunctură – cu medici specialiști în medicină tradițională chineză.

Clase de BadyARTTaijiquan și Qigong dinamic – cu instructori autorizați.