Servicii

Masajmed-1183

Ne propunem să susținem companiile în misiunea de a avea angajați sănătoși și fericiți, oferindu-le servicii de wellness la birou, cu scopul de a compensa lipsa de mișcare și a prevenii sau ameliora afecțiunile generate de sedentarism.

Prestăm în companiileîn companiilei,, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara și celălalte orașe mari din România servicii de:

Masaj la birou / onsite chair masage – adaptat  condițiilor de office; zonele abordate fiind spatele + capul + membrele superioare.

Diverse tehnici de masaj clasic / masaj pe masa de masaj – de relaxare, terapeutic, anticelulitic şi sportiv. Poate fi local sau general și este nevoie de o sală dedicată.

Masajul reflexogen / reflexoterapie – masaj în zona plantară, recomandat mai ales celor care stau mult în picioare, sau fac deplasări.

Drenaj limfatic – cu angiomat, zonele vizate în mod special sunt talia și membrele inferioare.

Kinetoterapie – adaptată condițiilor de birou. În funcție de spațiu și de interesul grupului, susținem clase de: kinetoprofilaxie, kinetogim, pilates și programe kineto pe afecțiuni / ședințe individuale.

Smoothie bike days – evenimente la care pedalând, participanții își fac propriul smoothie pe care apoi îl pot bea și asta distrându-se și concurându-se cu echipa. De servire și predarea rețetelor ne ocupăm noi.

Workshopuri de health & well-being,  pe diverse teme de: ergonomie și posturare, nutriție, psihologie, wellnes, estetică, sport și self-care.

Acupunctură – cu medici specialiști în medicină tradițională chAcupuncturăă asigurăm că odată cu creșterea confortului fizic și psihic al angajaților, le va crește atât gradul de implicare cât și  randamentul în muncă!