Intrebari frecvente

De când sunteți pe piață?

Masajmed a și-a început activitatea în 2012, dar serviciile de masaj la birou începusem să le practicăm cu doi ani înainte, sub o altă formă juridică.

De ce ați ales să vă numiți Masajmed?

Numele de Masajmed ni s-a părut sugestiv pentru ceea ce facem, adică un masaj medical diferit de cel pe care-l practică competitorii noștri la sediul firmelor, prin asocierea procedurilor de relaxare cu cele terapeutice și personalizarea programelor în funție de nevoia fiecărui individ.

Ce înseamnă unitate protejată?
unitate protejatămercială care are cel puțin 30% din angajați persoane cu handicap și care oferă servicii sau produse rezultate din munca acestora. În cazul nostru terapeuți au deficiențe vizuale.

Ce experiență și ce pregătire au terapeuții Masajmed?

Echipa Masajmed este formată din kinetoterapeuți și fizioterapeuți, ce au experiență în recuperarea medicală și mod special în domeniul masajului, pe care-l practcă la un nivel înalt.

Ce portofoliu de clienți aveți?

Clienții Masajmed sunt companii din diverse arii de activitate: IT, bancar, hotelier, mass-media, auto, alimentație, turism, advertising; care oferă angajaților masaj la birou.

Unde vă desfășurați activitatea?

Serviciile de masaj la birou le prestăm la sediul firmelor din București și din țară.

Cum se desfășoară ședințele de masaj la birou?

În firme se preferă masajul pe scaun, deoarece nu implică dezbrăcarea. Programările se fac la intervale de 20 minute, iar cei interesați se înscriu în prealabil. Dacă nu reușesc să ajungă pot fi înlocuiți de un alt coleg. Programul de masaj cuprinde tehnici din masajul oriental, asociate cu stretching, mobilizări și manipulări articulare. Folosim meloterapia și aromoterapia pentru a crește relaxarea. Terapeuții pregătesc sala pentru desfășurare masajului iar la sfîrșitul programului o rearanjează în forma inițială.

Ce trebuie să facem pentru a deveni clienți Masajmed?

Companiile interesate de o colaborare cu Masajmed pot solicita o ofertă personalizată, iar după agreerea acestea se semnează un contract de prestări servicii și un acord de parteneriat pentru cei care semnează în baza legii 448/2006, art. 77 alin 2 și 3.

Ce trebuie să facă angajații pentru a putea beneficia de masaj la birou?

Dacă cineva dorește să-și convingă superiorii de importanța acestui beneficiu ne poate solicita prin intermediul departamentului de HR sau Achiziții, o demonstrație gratuită de masaj la birou. Angajații din companiile cliente nu au de făcut nimic în mod special, doar trebuie să se înscrie pe listele de programări și să vină la ședința de masaj, iar dacă uită le amintim noi prin email sau telefon.

Ce alte servicii mai oferă Masajmed?

Kinetoterapeuții noștri sunt foarte pricepuți la: masaj terapeutic, masaj de relaxare, drenaj limfatic, masaj anticelulitic şi masaj sportiv; exerciţii de stretching, mobilizări și manipulări articulare, gimnastică de relaxare, programe kinetice pe afecţiuni, reflexoterapie, exerciții de kinetoprofilaxie, kinetogim, și workshopuri de ergonomie și posturare.Prin parteneriate și coloaboratori putem să vă ajutăm cu: acupunctură, BadyART,  taijiquan, Qigong dinamic, Yoga și Pilates. acupunctură