About Masajmed

_DSC1965Numele de Masajmed vine de la masajul medical – serviciu pe care, incepand din anul 2012, echipa noastra de kinetoterapeuti, il promoveaza, implementeaza si dezvolta in birourile firmelor din Bucuresti si din tara. Ascensiunea pe piata a fost destul de rapida, prin profesionalism, seriozitate si flexibilitate! 

Pornind de la principiul Hipocratic “primum non nocere” – inainte de toate sa nu faci rau -, echipa Masajmed este formata strict din cadre medicale, kinetoterapeuti si fizioterapeuti care colaboreaza cu psihologi si cu medici specialisti in recuperare si in medicina traditionala chineza. Terapeutii de la Masajmed au dobandit experienta prin colaborari, stagii sau ca angajati in diverse spitale, policlinici, statiuni balneoclimaterice, centre de sanatate si cabinete de medicina traditionala chineza, si au pastrat un permanent contact cu activitatea intelectuala prin participarea la diverse cursuri postuniversitare. Unii dintre terapeuti sunt autorii unui suport de curs detaliat de reflexoterapie, prin proiectul european “O sansa pentru fiecare” si sunt formatori autorizati pentru cursuri de masaj si au participat ca traineri la cursuri de reflexoterapie si masaj in proiecte europene de reconversie profesionala pentru persoanele cu deficiente vizuale. Acum imbina cu succes recuperarea medicala cu activitati de wellnes corporate, din convingerea ca este mult mai simplu sa previi boala de cat sa o tratezi!

Prin serviciile de masaj la birou, echipa Masajmed se adreseaza in mod special angajatilor din zona Corporate, dar si oamenilor de busines, persoane incordate fizic si psihic, carora timpul limitat nu le permite sa ajunga in diverse centre de welness. Pentru a da un randament crescut la serviciu, noi va oferim o mana de ajutor in mentinerea starii de echilibru, pastrandu-va o minte sanatoasa intr-un corp sanatos!

Portofoliul de clienți  Masajmed  include companii din domenii variate de activitate: IT, bancar, hotelier, auto, mass-media si turism – in general companii mari si medii din Bucuresti si tara, interesate sa ofere beneficii sau stimulente angajatilor, oferindu-le servicii de masaj medical la birou, combinat cu elemente de kinetoterapie si notiuni de ergonomie, necesare persoanelor sedentare care petrec mult timp in fata calculatorului.

Modelul de lucru dupa care se ghideaza echipa Masajmed este cel german. Si tot din Germania este importata si partea logistica, pusa la dispozitia clientilor pentru a le oferi calitate si confort.

Programul de masaj la birou este unul terapeutic, dar adaptat conditiilor de birou si nevoilor fiecarei persoane, inspirat din tehnici orientale si combinat cu stretching, mobilizari si manipulari articulare si insotit de meloterapie, aromoterapie si notiuni de ergonomie.