Avantajele colaborarii cu Masajmed

  • Masajmed-1244aProfesionistii vin in biroul dumneavoastraechipa Masajmed este formata exclusiv din kinetoterapeuti si fizioterapeuti specializati in recuperare medicala, cu experienta atat in domeniu cat si in masajul terapeutic la birou!
  • Economisiti timp – alegand serviciile Masajmed puteti oferi angajatilor momente de relaxare la birou fara sa piarda timpul cu deplasarea in diverse locatii deoarece venim noi la sediul companiei dumneavoastra!
  • Masaj la recomandarea medicului – angajatii companiei dumneavoastra se vor bucura de momente relaxante la birou, printr-un masaj terapeutic de tip oriental, adaptat  in functie de starea lor de sanatate si raportat la indicatiile medicului specialist, atunci cand este cazul.
  • Masajul se face imbracat – masajul practicat de noi la sediul firmelor este adaptat conditiilor de birou, in general masajul pe scaun ce nu necesita dezbracarea, combinat, dupa caz, cu stretching, mobilizari si manipulari articulare, insotit de muzica de relaxare, aromoterapie si notiuni de ergonomie.
  • Ne trebuie doar un spatiu – parteneriatul cu Masajmed nu implica investitii, avem nevoie doar de spatiu, pe care-l adaptam cu usurinta, transformand temporar o sala de sedinte sau un birou mai mare intr-o  oaza de relaxare.
  • De restul ne ocupam noi – asiguram partea logistica necesara desfasurarii sedintelor de masaj la birou in functie de solicitarile clientilor: mese si scaune de masaj, cearsafuri de unica folosinta, dezinfectanti, uleiuri, creme, deviceuri pentru meloterapie si aromoterapie.
  • Masajul la birou profilaxie si tratament – prin masaj terapeutic efectuat cu regularitate la birou, angajatii se pot relaxa, detensiona si energiza, stresul le va fi diminuat, durerile de spate cap si membre vor fi inlaturate, le va creste capacitatea de concentrare si randamentul de munca!